Uusi aistikas sisustusjuliste

Huomio sisustuksen ystävät!

Viimeviikkoisen menestyskampanjan jälkeen me täällä Kasper Diem -blogissa tarjoamme jälleen lukijoillemme ilmaisen sisustusjulisteen. Miksi? Koska anteliaisuutemme ei tunne rajoja.

Imoustacheoriginality
Tällä kertaa A3-kokoisen jullarin on luonut Kasper Diem -blogin oma in-house graafikko Kasper Strömman, ja se on väkevä ylistys omaperäisyydelle. Voit tulostaa sen millä tahansa tulostimella, mutta klikkaa ensin kuvaa ladataksesi sen isompana.

Originality

Kuva näyttää tietenkin hyvältä missä tahansa ympäristössä, mutta suosittelemme täysvalkoista sisustusta ja pehmeää filtteriä. Ja vastapalvelukseksi anteliaisuudellemme emme pyydä mitään muuta kun että käytät hashtagia #kasperdiem kun jaat kuvaasi Instagramissa.

Kasper Diem -blogi. Miten sisustaisimmekaan ilman sitä?


0 Shares
Tagged , , ,