Kolme outoa tuotetta juuri nyt

Liikkuvalaituri

1. Liikkuva laituri
”Kohderyhmänä meillä on kaupunkilaiset jotka eivät ole ihan varmoja mitä laiturilla tehdään.  Markkinoinnissa taas fokusoimme siihen että tuotteella olisi yhtä ruma nimi kuin Mölkyllä tai Lörtsyllä. Saammeko esitellä: liikkuva laituri Näpsä-Lotja.”

TVsimulaattori

2. TV-simulaattori
”Tuntuuko sinusta että televisiosta ei ikinä tule mitään? Silloin et ole tutustunut TV-simulaattoriin. Se antaa masennukselle uudet kasvot!”

HorizontalShower

3. Vaakasuihku
”Oletko aina halunnut suikun jossa et oikein tiedä miten päin olisit kun on hiustenpesun aika? Silloin tämä tuote saattaa olla sinun juttusi. Mihin vesi valuu tasolta? Mekään emme tiedä. Puhumattakaan siitä miten limainen taso on sitten kun selkäsi on puhdas ja haluat suihkutella etupuolen. Tai hei, miksi et yhdistäisi suihkuamme sänkyyn jolloit säästät rutkasti aikaa aamulla.”

Toisin sanoen Kasper Diem -blogin kuukauden tuote!


0 Shares