Paljastus: Helsingin liikennevalot tahallaan säädetty niin ettei autoileva palkansaaja pääse liikkumaan kunnolla

Liikennevalot

Uudessa tutkimuksessa on käynyt ilmi että Helsingin kaupungin kaikki liikennevalot ovat Vihreiden ja Vasemmistoliiton painostuksesta säädetty niin etteivät rehelliset, autoilevat palkansaajat enää pääse liikkumaan sujuvasti laisinkaan kantakaupungin alueella.

Uudistuksen takana arvellaan olevan halu vaikeuttaa kunnollisten, veroa maksavien autoilijoiden elämää entisestään sekä pitkällä tähtäimellä ajaa Suomi konkurssiin.

Helsingin kaupunginvaltuustossa asia ei tule yllätyksenä.

”Kyllä tämä huhu pitää paikkansa. Asia otettiin valtuuston käsittelyyn jo yli vuosi sitten josta lähtien järjestely on ollut voimassa. Olemme totta puhuen yllättyneitä että asia ylittää uutiskynnyksen vasta nyt?”

Nykytavoitteena näyttäisikin olevan kaupunki jossa pyöräilyä ja joukkoliikennettä suositaan kohtuuttomasti tavallisen palkansaajan autoilun kustannuksella. Epävirallisten lähteiden mukaan päättäjien suunnitelmissa onkin kaupunkirakentenne joka soveltuu lähinnä anarkistisille mielenosoituksille.

Vihreän liiton puhemies siemailee mietteliäänä verta pyöräilyvastustajan pääkallosta.

”Varsinkin Hämeentien piloottihanke on yllättänyt meidät positiivisesti. Uuden punavalojärjestelyn ansiosta sen päästä päähän ajaminen kestää nykyisin ihan tuhottoman kauan. Kunpa vielä suunitellut pyöräkaistat toteutuisivat niin kaaos olisi täydellinen.”

Yksityisautoilijoita edustava Bo Hager on syvästi pettynyt.

”Tämänkö takia Itä- ja Länsiväylän puolesta taisteltiin 60-luvulla? Nykyiset päättäjät eivät tuntuisi ymmärtävän että tässähän menee yhden sukupolven työ ihan hukkaan kun autoilijoita suosivaa tieverkostoa ajetaan tällä tavalla alas.”

Bo Hager nielaisee.

”Yhden asian minä kuitenkin sanon. Jos haluatte että lopetan autoilun saatte vääntää vaihdekepin nupin väkisin irti minun kylmästä jäykästä kädestäni sitten kun olen kuollut.”


0 Shares
Tagged ,