Pilakuvia pilakuvista

Perussuomalaiset ovat tänään sivuillansa julkaisseet nipun pilakuvia jotka humoristisella tavalla kommentoivat puolueen suhtautumista EU:hun, ja varsinkin sen direktiiveihin.

Pilakuvat ovat hauskoja –mutta voisiko niistä tulla vielä hauskempia jos niiden ajatuksia vietäisiin vielä vähän eteenpäin? Kokeillaanpa muokata niitä, koskematta itse teksteihin.

Hiukkasdirektiivi

Pienhiukkasdirektiivi ei saa kannatusta Perussuomalaisten leirissä. Mutta sille ei voi mitään että lauseesta ”mummola on peruttu… pysyvästi” tulee paljon hauskempi jos taustakuvan vaihtaa toiseen kuin alkuperäisessä kuvassa.

Kiintiot

Kiintiödirektiivikin saa Perussuomalaiset näkemään punaista. Mutta onneksi meillä on sentään joku puolue joka uskaltaa kampanjoida valkoisten keski-ikäisten miesten oikeuksien puolesta. Jos vain annetaan heidän johtaa yrityksiä niin kuin ennenkin mikään ei voi mennä vikaan. Alkuperäinen kuva täällä.

IlmastonLampeneminen

Entäs ilmaston lämpeneminen? Pötyä, jos Perussuomalaisiin on uskominen. Mutta tuleeko alkuperäisestä kuvasta nyt sitten todellakin hauskempi jos siihen lisää vedenpaisumuksen?

Tulee.


0 Shares
Tagged , ,