Joulu on pelonsekaisen rakkauden aikaa

BoHagerLiten
Kirjoittanut Bo Hager

Lukijat!

Muistattehan sen topakan naisihmisen joka jätti viestejä puhelinvastaajaani? No sehän oli alussa imartelevaa, mutta pidemmän päälle siitä ei pääse mihinkään että tämä Marjatta on täysi sekopää. Sen huomasin viimeistään kun hän ensimmäisillä ja viimeisillä treffeillämme sytytty kulmakarvani tuleen. Minun kauniit, tuuheat kulmakarvani.

No nythän on sitten joulu tulossa, eikä Marjatalla ketään muuta kiikarissa. Kelles te silloin luulette että tämä hullu plikkaa soittaa? Ei siinä kuulkaa silloin auta mitkään numeroestot, Marjatta osaa kyllä kiertää ne. Eikä niin vaan luovuta. Olen itse asiassa joutunut koko kuukauden pitämään verhoja ikkunoiden edessä ettei Marjatta tulisi ikkunoiden taakse kurkkimaan. Varsinainen tonttu, eikö? Tässähän saa pian pelätä henkensä edestä.

Että niin se vain taitaa olla että minä taidan olla päätä pahkaa rakastunut tähän tomeraan naisihmiseen!


0 Shares
Tagged ,