Bo Hager: Minulla on ihailija

BoHagerLiten

Kirjoittanut Bo Hager

Kuulkas!

Nyt on sillä lailla jännittävästi asiat, että minulla taitaa olla salainen ihailija. Ai mistäkö minä sen tiedän? No katsokaas eilen kun tulin saunasta niin tuntemattomasta numerosta oli soitettu. Ei tavatonta ajattelette, puhelinmyyjiä on liikkeellä. Mutta tämä soittaja olikin jättänyt viestin:

Voinkin kertoa että siinä kuulkaas vanhan miehen sydän pampattaa kun saa tällaista viestiä! Eipä ole kaikki tämä vierasbloggaaminen Kasper Diem -blogissa ollut turhaa sittenkään! Ja vieläpä sellainen vähän räväkämpi naisihminen tarttunut luuriin ja jättänyt viestiä, siitähän minä tykkään. No, minäpä en kuitenkaan heti soittanut, ja siinä taisi kulua pari tuntia. Ja sitten saan perään toisen viestin.

Tässä vaiheessa voin kertoa että käteni tärisi jo sen verran, etten edes olisi voinut soittaa takaisin vaikka olisin halunnut. Kuka olisi arvannut että vanhoina päivinä sitä on meikäläisellä tällä tavalla vientiä? On kyllä mennyt tavattoman jännäksi tämä elämä kuulkaa! Mutta niinkuin näissä kahdessa viestissä ei olisi ollut ihan tarpeeksi tämä naisihminen jättää vielä kolmannen viestin.

Vau. Niin rehellinen ja topakka. Huomenna tämä poika soittaa kyllä takaisin. Se taitaa olla riiuu-retki tiedossa.

Ettei vain tämä olisi rakkautta vanhoilla päivillä!


0 Shares
Tagged ,