Penikseni on liian iso ja muita ongelmia

Google on tietenkin monella tavalla hyödyllinen ohjelma, mutta yksi ominaisuus siinä on yli muiden: automaattiset hakuehdotukset joita tarjotaan sen mukaan mitä muut ihmiset ovat googlanneet eniten.

Me täällä Kasper Diem -blogissahan olemme ainakin jatkuvasti kiinnostuneita siitä mikä juuri nyt askarruttaa ihmisiä. Googlen ansiosta ei tarvitse arvailla.

MikaOn

1. Mikä on…
Vaikka Facebook onkin jo tässä vaiheessa useimmille ihmisille arkipäivää, niin sellaiset asiat kuin Instagram, Twitter ja Pinterest näyttäisi vieläkin olevan monelle ihmiselle kysymysmerkki. Jopa enemmän kuin elämän tarkoitus, joka tulee vasta sijalla kuusi.

Mitensaada

2. Miten saada…
Rahaa, kavereita ja sixpack on tietenkin ihan jees, mutta kun siihen lisää vielä ripulin niin paketti alkaa olla täydellinen.  Sinulle jolle tämä on tavoittelemisen arvoinen asia, muista että unelmat voivat käydä toteen! Älä ikinä lopetta unelmoimasta!

Koirani

3. Koirani…
Koirahan on ihmisen paras ystävä, mutta näiden hakutulosten mukaan vaikuttaisi myös siltä että se on monille lisäksi ”enemmän kuin ystävä”? Jos pureminenkin tulee vasta sijalla kuusi?

Noloa

4. Noloa…
Hei hei, hei! Kyllä kaikki tajuavat että Nokia ei ehkä ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa vedossa, mutta tarvitseeko sitä mennä tällä tavalla alleviivaamaan? Kyllä ihmiset tajuavat muutenkin.

PenikseniOn

5. Penikseni…
Tiedättehän ne kaikki peniksensuurennos-spämmit jotka tulee sähköpostiin? No nyt näyttäisi siltä että ne ovat todellakin täysin turhia, koska suomalaisten miesten isoin ongelma ei Googlen mukaan ole liian pieni vaan liian iso penis.

Kyllä Google tietää!

Lue myös: Googlattu lapsuus


0 Shares
Tagged ,