Googlattu lapsuus

Lastenhoito on tänä päivänä niin paljon helpompaa kuin ennen. Miksi? Koska kaikki ongelmat voi ”googlettaa”.

Mutta mitä vanhempia sitten askarruttaa? Onneksi meidän ei tarvitse arvailla, koska hakukone antaa itse ehodtuksia suosituimpien hakujen perusteella: näitä perhe-Suomi googlaa.

1 Voiko lapsella olla klamydia

1. Voiko lapsel…?
Enemmän kuin mitään muuta vanhempia huolestuttaa Googlen mukaan pienen lapsilutkansa mahdollinen klamydia. Toisaalta myöskin mahdollisuus huutaa lapselle on jopa kaksi kertaa mukana kymmenen googlatumpien hakujen listalla. Voikin vaan kuvitella miten hauskan näköistä on kun äiti tai iskä tukahduttaa raivonsa samalla kun vimmaisesti naputtelee huutamiskysymystä älypuhelimeensa.

Pitääkölapsenkanssaleikkia

2. Pitääkö lapsen..?
Mutta mitä lapsen kanssa sitten pitää tehdä, niinkuin sen jälkeen kun se on nukkunut ja syönyt koko klamydialääkelautasensa tyhjäksi? Odota, googlaan sen!

Lapsenionruma

3. Lapseni..?
Entäs pitääkö sitä pitää jonkinnäköisenä ajan hengen mittarina että lapsen mahdollinen rumuus on tärkeysjärjestyksessä jopa kuolemaa edellä? Toisaalta askaruttaa myös kuka ”rakastuu” kannabikseen? Miksi ei muodossa ”lapseni käyttää kannabista”?

Voikolapsi

4. Voiko lapsi..?
Mutta hei, jos lapsi näyttää siltä kun se olisi juossut seinää päin sen ulkonäkö voisi ainakin parantua pikkasen jos se olisi laihempi, eikö vain?  Mutta saakohan niin tehdä..? Tarkistetaan!

5 Saakolapsi

5. Saako lapsi..?
Mutta tärkein kaikista kysymyksitä on kuitenkin se saavatko pienet klamydian runtelemat ipanat ajella ympäriinsä perheen autolla vai ei? Ja tämä epätietoisuus jos jokin saa kenet tahansa haluamaan ostaa pari ylimääräistä turvatyynyä autoon ja pitämään vyöt visusti kiinni liikenteessä.


0 Shares
Tagged , ,

Leave a Reply