Etkö saanut Suomi100-onnitteluviestiä? Ei hätää, koska nyt voit tilata Kasper Diem -blogin Suomi101 -onnitteluviestin

KasperFinlandvan520

Tämän vuoden itsenäisyyspäivänä me suomalaiset olimme onnekkaita. Jokainen meistä sai nimittäin joulukuun kuudentena valtiolta lahjan. Tämä lahja oli tekstiviesti jonka sanoma oli lyhykäisyydessään tämä:

Itsenäinen Suomi täyttää tänään 100 vuotta. Onnea Suomi ja suomalaiset!

Mutta. Saiko todellakin jokainen meistä tämän tekstarin? Ei suinkaan. Jotkut jäivät nimittäin ilman tätä Vuoden Tärkeintä Viestiä, joka sai jotkut operaattorit myöhemmin pystyttämään sivuja jossa tämän maagisen viestin pystyy tilaamaan jälkikäteen.

No, nythän maamme käy jo 101. itsenäisyyden vuottaan. Vuosi joka eitäämättä tulee olemaan yhtä juhlallinen kuin edellinen. Mutta koska me täällä Kasper Diem -blogissa emme halua että tämä tekstiviestiragedia toistuu, meiltä pystyy jo nyt tilaamaan Suomi 101 -onnitteluviestin.

Tee näin:

Lähetä sähköpostiviesti osoitteseen suomi100@kasperstromman.com. Tulet sen jälkeen saamaan paluuviestinä henkilökohtaisen onnittelumeilin vuoden 2013 graafikolta.

Viesti, tulee olemaan lyhyt, tyyliin ”onnea”, tai jos hyvin käy siinä mainitaan myös ”Suomi 101”. Pääasia on että viesti tulee läpi, päinvastoin kuin se läpimätä valtion viesti.

Onnea siis Suomi ja suomalaiset, ja hyvää 101-juhlavuotta toivoo koko Kasper Diem -blogin väki!


0 Shares
Tagged , , ,