Kasperin ja Mikon tuoksukynttiläspesiaalipodcast: ”Hämäkit pystyisivät syömään ihmiskunnan vuodessa”

Tuoksukynttilät2

Tänään on torstai, joka tarkoittaa että Kasperin ja Mikon podcast on taas ulkona. Tällä viikolla onkin luvassa varsinainen juhlajakso, koska tuorein jakso on eeppisen jouluinen tuoksukynttiläspesiaali. Kuuntele tästä:

Mistä jaksossa sitten puhutaan? Kasper leikittelee ajatuksella että maailman hämähäkit söisivät kaikki ihmiset, ja analysoi kulttuuriministerimme Suomi 100 -musiikkiteosta. Mikko taas sukeltaa delfiinimeditaation maailmaan, jonka jälkeen seuraa kiivas väittely siitä mitä yksi puu maksaa.

Doftljus

Tämän lisäksi tuoksutellaan tietenkin niitä kynttilöitä. Mikon henkilökohtaista kokoelmaa täydentää kivasti Aino Puhton ja Martta Tuppuraisen toimittamat itsetehdyt tuoksukynttilät – onhan niillä niinkin mielenkiintoiset nimet kuin Aurajoki, Karjala takaisin ja ABC:n tuulikaappi. Aino ja Martta ansaitsevatkin tästä hyvästä arvonimen ”Kasperin ja Mikon podcastin kuukauden kuunteiljat”.

Vintersaga

Lisäksi juodaan tietenkin tuttuun tapaan juomaa, joka tällä viikolla on Ikean versio ruotsalaisesta julmustista. Ei olekaan liioiteltua sanoa että sekä Mikko että Kasper sai tästä suurta nautintoa.

RomaanitJannitys

Tämän viikon jaksoa taas sponsoroi Bookbeat.fi, joka on eräänlainen äänikirjojen/e-kirjojen spotify. Se maksaa normaalisti 16,90 e kuukaudessa – mutta kuuntelijoitamme ilahduttanee että koodilla kasperjamikko ensimmäinen kuukausi on nyt ilmainen. Ei huono.

Kaiken kaikkiaan siis paras jakso tähän asti, eikä liene liioiteltua sanoa että Kasperin ja Mikon podcast on lahja joka jatkaa antamistaan. Myös joulun jälkeen.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, ja ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , ,