Osallistu kyselyyn, voita kolmen tunnin siivouslahjakortti


Varoitus! Tämä postaus on tehty yhteistyössä kodinhoitoyritys Stellan kanssa.

Vardagsrum

Vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman, mikä on suhtautumisesi siivoamiseen?
Kiitos kysymästä, ei kovin intohimoinen. Ostimme sinänsä kyllä muutama vuosi sitten klassisen Henry-imurin jotta siivoamisesta tulisi hauskempaa. Se on hieno koska se on muotoiltu vuonna 1968, ja vieläkin samannäköinen.

Tambur2

No tuliko imuiroimisesta hauskempaa?
Kerran. Mutta sitten siitä tuli taas arkista.

Award

Entäs mikä on nykyään siisteystaso kotonanne?
Katastrofaalinen. Tiedät varmasti millaista se tahtoo olla taloudessa jossa on pieniä lapsia? Joka paikassa lojuu vuoden bloggaaja 2016 -palkintoja ja kultaisia pääkalloja.

Award1

Itseasiassa en ymmärrä miten ne liittyvät pieniin lapsiin?
Puhumattakaan muista palkinnoista, niin kuin vuoden graafikko 2013 -laatta. Mihin muut ihmiset näitä palkintoja oikein säilyvät kun tuntuu ettei mitkään kaappitilat riitä?

MovieLovers

Ööh, selvä. Mutta miksi ette vain palkkaa siivoojaa?
En tiedä. Se tuntuu vieraalta. Erilaiselta elämäntyyliltä. Että heti kun tilaa siivoojan kotiin pitää ruveta käyttämään ”laadukkaita neuleita” ja ajamaan lyhyitä matkoja ”premiumtason henkilöautolla” jossa on ”kaikki herkut”.

FlippinTheBird2

Laadukkaat neuleet kuulostavat kyllä huolestuttavalta. Mieluummin vähän pölyä kotona?
No jos totta puhutaan olen kyllä itseasiassa salaa uneksinut että joku tulisi tänne ja tekisi suursiivouksen vaikka kerran vuodessa. Erityisesti vihaan tätä saastaista mikroaaltouunia jolla on todennäköisesti sekä Ebola että Aids.

Hotellrum1

Etköhän liioittele nyt.
Mutta tiedätkö, olimme pari viikkoa sitten lomalla, ja siellä kävi tietenkin siivooja siivoamassa hotellihuoneen joka päivä. Se oli taivaallista.

Stella1

Minusta alkaa kuulostamaan siltä että haluat salaa siivouksen.
Herran tähden, kyllä. Mutta vain jos kukaan ei saa ikinä tietää.

Miten sinä suhtaudut siivouspalveluihin? Koska tämä postaus on tehty yhteistyösssä kodinhoitoyritys Stellan kanssa voit nyt voittaa kolmen tunnin kotisiivouksen täyttämällä tämän kyselyn. Palkintoja jaetaan kolme kappaletta. Ja jos voitat kenenkään ei ikinä tarvitse tietää.


0 Shares
Tagged , , , , , ,