Tervetuloa lauantaina ruokakirppikselle

Tulevana lauantaina vietetään taas Ravintolapäivää. Aikooko Kasper Diem -blogi osallistua? Totta munassa aikoo. Olihan viimevuotinen Munavuori-konsepti missä myimme keitettyjä mindfulnessmunia varsinainen menestys.

Tänä vuonna emme kuitenkaan raapusta aforismeja kananmuniin, vaan luotamme uuteen Ruokakirppis-konseptiin.

Ruokakirpputori520

RUOKAKIRPPIS

Uusi ja ainutlaatuinen RUOKAKIRPPIS-konsepti yhdistää kaksi suomalaisten rakastamaa toimintaa, Ravintolapäivän ja kirpputoritoiminnan. Samalla se on keino poistaa kotitalouksien ruokahävikkiä.

Jokaisella meillä on kaapin perälle unohtuneita ruoka-aineita jotka eivät sinänsä ole vielä pilaantuneita, mutta jotka eivät syystä tai toisesta nyt maistu. Miksi ei myydä niitä ruokakirppiksellä?

Vihreän teen makuiset karkit jotka sait tuliaiseksi? Liian eksoottiset. Pääsiäisestä jäänyt suklaajänö? Ei maistu koska nyt ei ole sesonki. Reilun kaupan pikakahvi josta on otettu yksi teelusikallinen? Liian vaaleapaahtoista. Saksalaiset marsipaanimakeiset? Juu ei.

Toisin sanoen ei mitään inhottavaa tai pilaantunutta, vaan asioita jotka syystä tai toisesta ei nyt ole tullut syötyä, mutta jotka ovat varmasti jonkun muun mieleen.

Vielä kaksikymmentä vuotta sitten kirpputorilta ostettuja vaatteita pidettiin outoina ja likaisina, nykyään sitä taas pidetään aivan normaalina vaatteiden kierrätystä. Samalla tavalla voimme tehdä ruokakirppistoiminnasta normaalia ja lopettaa tällä tavoin kotitalouksien hävikki.

Viime vuotisen Ravintolapäivän MUNAVUORI-menestyksen jälkeen vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman uudistaa taas kerran tavan jolla me ajattelemme ruokaa. Lisätietoja Kasper Diem -blogissa osoitteessa www.kasperstromman.com

Tervetuloa siis lauantaina kello 12–14 shoppailemaan osoitteeseen Keuruuntie 17.
Kylmä kebabkastikejauhe odottaa jo ostajaansa.


0 Shares
Tagged , , , , ,