Mindfulnessmunalla töihin

Hyviä uutisia herkkusuille – lauantaina koittaa taas Ravintolapäivä. Kolmivuotisen olemassolonsa aikana tämä herkkukarnevaali on löytänyt tiensä kaikkien hyvän ruoan ystävien sydämiin, ja jälleen kerran harrastelijaravintoloitsijoita odotetaan mukaan enemmän kuin koskaan.

Siksi kaikkia Ravintolapäivän ystäviä ilahduttanee suuresti että tällä kertaa tähän juhlahumuun osallistuu myös elämänhallinnan asiantuntija ja vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman – ja valmistelut ovat hyvässä vauhdissa!

MIndfulness1b

Munavuori
Keitettyjä mindfulnessmunia liikkuvasta kojusta

Oletko aina halunnut maksaa 5 euroa keitetystä kananmunasta johon on tussilla kirjoitettu aforismi? Nyt se on mahdollista kun elämänhallinnan asiantuntija, Kasper Strömman, yhdistää ensimmäisenä maailmassa sielunruoan oikeaan, syötävään ruokaan. Koe sinäkin miltä tuntuu kun proteiini ja filosofia paiskaa reilusti kättä! Mindfulnessmunat myydään liikkuvasta kojusta lähinnä itäisen kantakaupungin alueella – mutta olisihan se kumma jos ei Munavuori myös pistäytyisi Punavuoressa.

MIndfulness2b

Ravintolapäivän itsensä mukaan ”erikoisuudentavoittelu ei ole itseisarvo” – ja juuri siksi lauantaina kannataakin piipahtaa tällä elämänhallinnan asiantuntijan juurevalla mindfulness-mobillilla.

Tervetuloa – ja hyvää ruokahalua!

Kasper Diem -blogin ruokaviikkoja vietetetään 12.–17.5. Aikaisemmin tällä viikolla olemme arvostelleet keittokirjan ja käsitellyt grillausta ilmiönä. Viikko huipentuu lauantaiseen Ravintolapäivään.


0 Shares
Tagged , ,