Vuoden graafikon (2013) uskomaton viiden minuutin kurpitsa-asu

Halloween on tullut jäädäkseen, halusit tai et. Mutta mitä tehdä jos juhlat alkavat puolen tunnin kuluttua ja sinulla ei vielä ole asua?

Ainahan voi tietenkin huijata ja sanoa olevasi Ebola-potilas, mutta se on hauskaa vain vähän aikaa. Kunnon asusta on sen sijaan hupia koko illaksi. Joten miksi et tekisi niinkuin vuoden graafikko ja valmistaisit veikeän kurpitsa-asun? Se vie vain viisi minuuttia, ja näillä ohjeilla onnistut varmasti.

Pumpa1

1. Googlaa miltä kurpitsa näyttää. Jos se on oranssi voit käyttää oranssia vaatekappaletta pohjana. Lisäksi tarvitset sakset ja kontaktimuovia.

Pumpa2

2. Leikkaa nyt kontaktimuovista kolmion muotoisia palasia. Jos olet minimalisti ja äärimmäisen design-henkinen niin kuin vuoden graafikko (2013) leikkaat vain samankokoisia kolmioita, mutta muuten teet mitä lystäät. Viimeistele vielä vihreällä pipolla.

TwoPumpkins

3. Ja tadaa – siinä se on! Huomaa että ylläolevat kaksi kuvaa eivät ole täysin identtisiä – oikeammanpuolimmainen on nimittäin aito kurpitsa jolla on jalat, ja vasemmanpuolimmainen taas juuri valmistamamme kurpitsa-asu. Mutta illuusio on täydellinen, eikö totta?

Halloween – ei sen tarvitse olla sen hankalampaa.

Ensi vuonna Kasper Diem -blogissa valmistetaan käytetystä WC-paperista muumio-asu .


0 Shares
Tagged , ,