Kasper ja Mikko teknologiamessuilla: ”Miten toimii ns. turkulaisvalitus?”

Hyviä uutisia – maailman ensimmäinen teknologiamessuilla äänitetty podcast-jakso on nyt ulkona, jossa Suomen suosituimmat poddaajat käyvät Teknologia 23 -tapahtumassa. Ei olekaan liioiteltua sanoa että jakso on teknologisin tähän asti.

Messuilla jututettiin joka tapauksessa Wenying Jiaa, joka on Suomen johtavia asiantuntijoita jos haluaa saada robotin kävelemään. Jian oma Pandabot kävelikin niin kuin ei olisi huomista.

Teknologiamessujen robottikisassa nähtiin muutenkin mitä mielikuvituksellisempia luomuksia. Ajattele Robo Wars, mutta rauhanomaisempi.

No, mutta toki jaksossa puhuttiin muustakin. Mikko on esimerkiksi taas käynyt uimahallissa, ja Kasper potee productivity dysmorphiaa. Sen lisäksi juotiin taas tuttuun tapaan viikon juoma.

Se taas oli tällä kertaa tämän vuoden hittituote, Pina Colada. Alkoholittomana versiona. Joka ei ollut ollenkaan niin huono kuin voisi kuvitella.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei jopa paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy kahden viikon välein. Sitä kuunnellaan Podme-palvelussa.


0 Shares
Tagged , , ,