Team Strömppis antoi kampanjansa tekoälyn käsiin: ”Piru vieköön se on hyvä”

Eduskuntavaalien alla monen ehdokkaan vaaliteksti tuntuisi olevan kuin samasta puusta veistetty. Ongelma on tietenkin siinä että jos yrittää miellyttää kaikkia ja samalla olla mahdollisimman ympäripyöreä, tekstistä hioutuu väkisinkin särmät pois.

Tämä saa tietenkin ajattelemaan. Sen sijaan että yrittäisi jälleen kerran laatia geneerisen ehdokastekstin, mitä jos antaisikin kampanjan kokonaan tekoälyn tehtäväksi? Team Strömppis kokeili, ja tulos ei ole pettymys.

”Kulttuuri ja ympäristö ovat kaksi puolta samasta coinista – jos huolehdimme hyvinvoinnistamme ja ympäristöstämme, luomme samalla paremman mahdollisuuden pitkäaikaiselle kulttuuritoiminnalle”. Voisiko sen paremmin enää sanoa? Menee muuten käyttöön.

Ja kun vielä antaa kuvateoäly CrAIyonin tehdä kuvat, kampanjapaketti alkaa olla siinä.

Eläköön AI ja uudet mahdollisuudet!


0 Shares
Tagged , ,