Ennakkoäänestys alkoi tänään: ”Äänestä kulttuurimyönteistä luksusehdokasta”

Tänään alkoi vuoden 2023 eduskuntavaalien ennakkoäänestys, joka tarkoittaa että ehdokasta voi alkaa katsomaan tosissaan. Mitä sanoitkaan? Sinulla ei vieläkään ole ketään katsottuna? Silloin voin lämpimästä suositella erästä Helsingin Vihreiden kulttuurimyönteistä luksusehdokasta:

💚 Kasper Strömman, luovien alojen suojeluspyhimys 💚

”Olen Vuoden graafikko 2013 Kalasatamasta. 

Tarvitsemme enemmän rakennustelineitä jotka pitävät maamme kulttuurista rakennelmaa pystyssä. Esimerkkinä Etelä-Korea alkoi määrätietoisesti satsaamaan teknologiaan ja kulttuuriin 1990-luvulla. Nyt se kantaa hedelmää – tänä päivänä K-pop ja etanaseerumit ovat vallanneet maailman. Me maana voimme tehdä saman, mutta vain tukemalla niitä jotka tekevät. Maailma tietää jo mikä on Gangnam-style – seuraavaksi on vuorossa Sörnäinen Style.”

Harrastukset: graafinen suunnittelu

Suosikkijutut: ”Minua on viime aikoina kiehtonut se että kotoinen siilimme on itseasiassa Ruotsista tuotu vieraslaji joka alkoi yleistyä maassamme vasta 1900-luvun alussa. Se todistaa että ikiaikaisinakin pidetyt asiat saattavatkin olla suhteellinen uutuus, ja että ei pidä pelätä uusia asioita. Niinkuin siilejä, vaikka ovatkin piikikkäitä.”

Erityistä: ”Olin vuoden graafikko vuonna 2013.”

Eduskuntavaalit 2.4.2023. Ennakkoäänestys 22.–28.3. Suojele elämää. Äänestä. 💚


0 Shares
Tagged ,