Kasper ja Mikko henkisessä Bulgariassa: ”Laulava poddauskumous”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimman poddaajat käyvät henkisessä Bulgariassa. Onko jakso kenties paras tähän asti? Päättele itse kuuntelemalla tästä:

No, mistä jaksossa sitten puhuttiin? Mikko on ainakin vetänyt henkisen nahkaessun päälle, ja pitää baristakoulutuksen. Kun taas Kasper on tutustunut nykyaikaiseen turun murteeseen, ja kokeilee oppejaan käytännössä. Sen lisäksi puhutaan suihkussa laulamisesta, ja miksi sitä tehdäään.

Sen lisäksi juodaan tietenkin tuttuun tapaan viikon juoma, joka on tällä viikollaa erittäin herkullinen, italialainen Terme-di-Crodo Lime-Mint Soda. Joka sai muuten 5/5 pistettän jo ennen aisitkkaan kruunukorkin poksahdusta.

Sinähän kuulet itse: todennäköisesti paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares