Kasper ja Mikko toimistolla: ”Suomen virheettömin podcast”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla ”poddaus” tapahtuu toimistolla, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Vai onko? Päätä itse kuuntelemalla tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Mikko jatkaa ainakin johdattelua ”Salon saloihin”. Ja Kasper taas on varma siitä että on vain ajan kysymys ennen kuin valtionlaitokset syleilevät streetwear-aatetta. Ja puhuu sen lisäksi hetken Rosson ruokalistakonseptista. Sen lisäksi juodaan tietenkin tuttuun tapaan viikon juoma.

Se taas on tällä viikolla ”mysteericoolijan” toimittama Sparkling Chupa Chups Strawberry Cream Flavour -juoma, joka oli juuri niin sokeripitoinen kuin miltä kuulostaa. Tosin Kasper on viime aikoina inspiroitunut tiktokkaavasta parfyymi-influensserista, ja yrittää löytää saman energian arvosteluunsa. Toimiko se? Se selviää jaksosta.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Satoi tai paistoi.


0 Shares
Tagged , ,