Kasper ja Mikko arvoituksellisen kivipaaden luona: ”Ravista seitsemän kertaa”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso koska poddaus tapahtuu arvoituksellisen kivipaaden luona. Tekeekö tämä jaksosta parhaan tähän asti? Päättele itse kuuntelemalla tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakin huolissaan siitä miten virus leviää – ja ei, nyt ei puhuta koronasta. Sen sijaan Kaarinasta alkanut aakkospyöräilyhaaste jossa kaupungin katuja kierretään aakkosjärjestyksessä pyöräillen on nyt saavuttanut Helsingin. Mikä on epidemian seuraava askel? Kasperilla on tietenkin tähän teoria.

Mikko, ”maailman vanhin millenniaali” taas on löytäny itsestään sisäisen vanhan viisaan sukulaismiehen. Ja latelee pöytään elämänviisauksia niin kuin ne olisivat kivipaaseja puistossa. Jonka jälkeen siirrytäänkin sujuvasti Kasperin kirjanurkkaan.

Tässä nurkassa tutustutaan tällä viikolla Rubanovitch-Aallon Bisnesatleetti-kirjaan, jonka pääteesi näyttäisi olevan että ihmiset tekisivät tehokkaasti töitä kahdeksan tuntia vuorokaudessa, intensiivisesti herajuoman voimalla. Tosin motiivit jäävät puuttumaan, ja osa esimerkeistäkin ovat kyseenalaisia. Mutta joka tapauksessa kiehtovaa luettavaa.

Kyllä, samalla tavalla kiehtovaa kuin tämän viikon juoma, joka on varsinainen ”seikkailu alumiinipurkissa”. Koska miltä kuulostaa kylmä sokeroitu kahvi jossa on hyytelönpalasia? Teleet’s Coffee Jelly maistui juuri siltä miltä se kuulostaa. Eksoottiselta.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares