Kasper ja Mikko Aistipuutarhassa: ”Kentaurit ovat pahimpia omenavarkaita”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimman poddaajat käyvät Helsingin Kaisaniemen Aistipuutarhassa. Onko jakso paras tähän asti? Päätä itse kuuntelemalla tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakin käynyt ”stadilaisessa eläintarhassa” Korkeasaaressa, ja puhuu uudesta näkemästään eläimestä, huulipekarista. Kun taas Mikko on tutustunut urheilun psykologiaan, ja muistelee elämänsä urheilukokemuksia.

Sen lisäksi Kasper ideoi uusia kotimaanmatkailun keinoja, ja tarjoilee rahanarvoisia konkreettisia esimerkkejä. Sekä tulee kuin ohimennen maininneeksi että kauppakeskus Tripla on maailman 33. kallein rakennus.

No, entä juotiinko viikon jaksossa juoma? Kyllä – ja tällä viikolla se oli puolalainen ”briljantinsininen” Oshee isotoninen juoma. Se teki molemmat poddaajat vihaisiksi, mutta sai toisaalta tuntemaan siltä että on elossa. Josta hyvästä se sai arvosanan 2/5.

Sinä kuulet itse – ehkä paras jakso tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,