Kasper ja Mikko designkoirapuistossa: ”Just a prank, bro”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla poddaus tapahtuu designkoirapuistossa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Mikko on ainakin katsonut Euroviisujen korvaavan ohjelman, ja antaa siitä arvionsa. Kun taas Kasper on tullut siihen tulokseen että koronavirus on sittenkin valetta, tai ainakin tapa jolla koronaviruspartikkeli on kuvattu. Ja puhuu siitä mikä voisi olla vaihtoehtoinen tapa .

Tämän lisäksi juodaan tietenkin viikon juoma. Se on tällä viikolla Marli Juissi Going Bananas Niko&Santtu Limited Edition Ananas Banaani Just a Prank Bro -niminen mehujuoma, ja vaikka se muistuttaakin lähinnä värjättyä sokerivettä, se sai kuitenkin 5/5 pistettä. Miksi? Koska joskus kun katsoo mehulasiin ja odottaa näkevänsä Nikon ja Santun, saattaakin nähdän Kasperin ja Mikon.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin peräti paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,