Kasperin ja Mikon podcast *BONUSJAKSO*: ”Mikko näkee painajaisen Tallinnassa”

Mitä? Juuri kun olit valmistautunut siihen että Kasperin ja Mikon podcastin julkaisuun on vielä kolme päivää niin mitä tapahtuu? Suomen suosituin podcast menee ja julkaisee bonusjakson? Mistä on kyse? Kuuntele tästä:

Tässä hyvin yllättävässä erikoisjaksossa Mikko näkee painajaisen jossa maailmassa kiertää flunssavirus, ”kaikkialla soi rojaltivapaa balkanilaismusiikki” ja hän palaa yksin vuoden 2019 Tallinn Music Weekille. Toisin sanoen ehkä mahdollisesti paras jakso tähän asti.

Koska sellainen on Kasperin ja Mikon  podcast – kun muut menevät koronahorrokseen niin Suomen suosituin podcast vain lisää julkaisutahtia. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Ja näköjään välillä myös maanantaisin.


0 Shares
Tagged ,