Kasperin ja Mikon podcast WC:ssä: ”Teemme ihmisten podcastia”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on taas ilmestynyt. Tällä viikolla poddataan ääniteknillisistä syistä pienessä wc-kopissa, ja jakso on ehkä sen vuoksi paras tähän asti. Kuuntele vaikka itse:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Kasper on ainakin ”mesmeroitunut” Iranin ulkoministerin Javad Zarifin äänestä, ja aikookin käyttää sitä tästä lähtien inspiraationa elämässään. Vaikkakin sodassa tietenkin on propagandaa puolin ja toisin. Mutta silti:

Mikko taas kiittelee eliittikuulijaamme Jorgea – tai Jormaa, epäselvää kumpi – joka on lähettänyt Suomen suosituimpaan podcastiin valvontatarroja, jotka siis sijaitsevat täydellisessä risteyskohdassa aineellisen ja aineettoman välillä. Kuukauden kuulijan arvonimi onkin tällä selkeästi ansaittu. Joten onneksi olkoon, Jorge.

Tämän jälkeen Kasper jatkaa kiehtovan segmenttinsä ”Boomcast – podcast for booomers” parissa. Jos viime jaksossa puhuttiin kuivista limakalvoista, niin tällä viikolla onkin luvassa ohjeita mitä tehdä ensimmäisenä eläkekesänä. Kullanarvoisa vinkkejä, taas kerran.

No, tämän jälkeen puhutaan vielä mm. rakennustarkastajista jonka jälkeen on viikon juoman aika, joka tällä viikolla on ruotsalalainen vesimelonin makuinen Ramlösa-kivennäisvesi. Sen vähäeleinen maku ilahduttikin joidenkin edellisviikkojen ylilyönti-juomien jälkeen. 4/5.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.

 


0 Shares
Tagged ,