Kasperin ja Mikon podcast huoltoasemalla: ”Tapsan turinat”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tänään käydään post-jouluisella huoltoasemalla ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksosta sitten puhuttiin? Kasper on ainakin perehtynyt lauttasaarelaisiin paikannimiin, ja luulee crackanneensä paikallisen puheparren. Kun taas Mikko osoittaa suurta ja palavaa rakkautta Kielikello-julkaisua kohtaan, mutta peräänkuuluttaa samaan hengenvetoon moneen sen lanseeraamaan käsitteeseen tarkkuutta. Myös ”Kasper ja Mikko -kello” mainitaan.

Sen lisäksi Kasper on iloinen siitä että Metro-lehden tekstiviestipalsta on vihdoinkin saanut langettavan päätöksen Julkisen sanan neuvostolta. Ja käy läpi muitakin kohokohtia 130-vuotiaan Helsingin Sanomien juhlavuoden varrelta.

Ilontunteita aiheuttaa myös tällä viikolla lyijkyniin ja vintage-lyijykyniin erikoistunut sivusto,  jossa käyttäjät saavat arvostella kyniä. Koska jos arvostelu  ”every stroke feels like you are whispering to a stadium full of fans – and each and every one can hear you perfectly” ei aiheuta kylmiä väreitä, niin mikä muka sitten?

Entäs juotiinko tällä viikolla juoma? Tottakai. Tällä viikolla se oli ”kinkunsulatushenkinen” Puls Nutrition Cocoshake Chocolate Plant Protein Shake. Maku? No kyllähän sen melkein näkee pullostakin.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso – tai ”podcastien maastoauto”, niinkuin tapaamme sanoa. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämä oli vuoden viimeinen jakso. Podcast jatkuu normaaliin tapaan vuonna 2020.


0 Shares
Tagged , ,