Kasperin ja Mikon podcast: ”Tori.fi:llä tavataan”

Kaupallinen yhteistyö Tori

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla ollaan torin laidalla puhumassa Torista, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Sponsori Tori lähettää ainakin terveisiä että tänä vuonna ei ole laisinkaan huono idea ostaa käytettyä joululahjaa, ja että jos siitä ottaa kuvan ja lataa instagramiin hashtagilla #torilahja, voi voittaa 400 euron siivouslahjakortin. Sen jälkeen Kasper puhuu tovin koneiden ja ihmisten synteesistä, ja miksi futuristien mielestä polkupyörä oli niin hyvä keksintö (sillä ei voi mennä taaksepäin).

Eliittilukijamme Janne Turusta on myös lähettänyt vintage-tyylioppaan vuodelta 1999, jota käsitellään Kasperin kirjanurkassa. Kuka muistaa ”hip hop houndit”, eli koirat joille on teetetty kultahampaat? Ilmeisesti ei kukaan muu kuin tämä tyyliopas, koska edes googlaamalla siitä ei löydy tietoa. Mutta kiitos kuitenkin Janne – kuukauden kuulijan arvonimi ansaittu (jos emme jo ole jo ehtineet myöntää sitä jollekin muulle tässä kuussa).

Entäs juotiinko jaksossa viikon juoma? Tottakai juotiin. Tällä viikolla se oli Multi Vitamin -poretabletti, joka herätti ainakin Kasperissa lämpimän nostalgisia tunteita. Vaikka onkin koneen ja ihmisen futuristinen synteesi (eli pyöräilijä) joka ei pysty menemään taaksepäin.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Tori.


0 Shares
Tagged , , ,