Kasperin ja Mikon podcast Suomen suosituimmalla kivellä: ”Podkivemme koordinaatit ovat 60.1922° N, 24.9574° E”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä viikolla puhutaan mm. kuuluisista kivistä, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Ja kun kerran on päästy puhumaan kivistä, niin kyllä: tämä on todellakin se jakso jossa Suomen suosituin podcast julkistaa oman podikivensä. Sen koordinaatit ovat 60.1922° N, 24.9574° E niille jotka haluavat pyhinvaeltaa tähän merkitykselliseen kohteeseen. Kylläpä se on kaunis.

No, toki jaksossa puhuttiin muustakin. Mikkoa kiehtoo esimerkiksi tällä viikolla itkevät miehet dokumenteissä. Ja Kasperia uusien koirarotujen luominen, ja tämän eettisyys.

Jaksossa ideoidaankin uutta ”Suomen suosituinta rotua”, eli Kasperin ja Mikon koiraa. Miltä se voisi näyttää? Ideoita saa lähettää osoitteeseen suomi100@kasperstromman.com.

Kasper on myös sitten viime jakson jatkanut kaivauksia puutarhassaan, ja löytänyt sieltä Suomen suosituimman podcastin jakson peräti 10 000 vuoden takaa. Kiehtova kivikautinen aikadokumentti, ja kun sattumalta viikon kiviteemaan sopiva.

Entäs juotiinko tämän viikon jaksossa juoma? Toki. Se oli tällä viikolla ruotsalaisen Brutal Brewingin Sir Taste-a-lot. Maistuiko se paljolta? No jaa, kohtalaisen paljolta.

”This is for my dead homies.” Kasperin ja Mikon podkivikin sai kuitenkin myös arvoisensa kasteen.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suostiuin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , ,