Kasperin ja Mikon podcast tutustuu Ruokakassiin: ”Kokkaaminen on uusi rokkaaminen ja sauvasekoitin uusi sähkökitara”

Kaupallinen yhteistyö: Anton & Anton Ruokakassi

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Anton & Anton ruokakassi, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Kasper analysoi ainakin TripAdvisor-yhteiskuntaa, ja mietti mitä kaikkea voisikaan vielä pisteyttää. Ehdotusten joukosta löytyy ainakin romanttiset partnerit ja omat lapset. Jonka jälkee Mikko pitää puolustuspuheen rikkaiden puolesta jotta helsinkiläinen keikkapaikka Nosturi saataisiin varakkaiden asunnoiksi.

Kasper esittää sen jälkeen oman teoriansa siitä miksi Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen ei anneta muuttaa virkistyssaarensa nimeä, jonka jälkeen kuullaan kultaisen noutajan Jonin tulevaisuudenvisiointi. Sekä kuunnellaan Kasperin kirjanurkkaa.

Kirjanurkassa käydäänkin lihattoman lokakuun kunniaksi läpi Lihakunta 1903–2003 -kirja, jossa käsitellään mm. lihaportsarin konseptia. Kiehtovaa luettavaa. Entäs juotiinko jaksossa viikon juoma?

Tietenkin juotiin. Se oli tällä viikolla eliittikuuntelija @gravlid in suosittelema Kuka löi sisään? -cola. Arvosana? 2/5. Mutta silti tärkeä juoma, koska on tunnustettu tosiasia että Suomen suosituin podcast on sitoutunut juomaan kaikki jääkiekkoilun MM-kisan voiton kunniaksi pullotetut juomat maassamme.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi Anton & Antonin ruokakassi. Uusille kestotilaajille nyt 20 euron alennus koodilla KASPERMIKKO20. Etu voimassa lokakuun 2019 loppuun.


0 Shares
Tagged , , , ,