Kasperin ja Mikon podcast Teepaviljongissa: ”Ainoa turvallinen asia on possun rapsuttaminen”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on taas ilmestynyt. Tällä viikolla käydään Designmuseon edustalle tilapäisesti pystytetyssä Teepaviljongissa, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Kasper puhuu suomalaisista nimistä ulkomaalaisessa fiktiossa, ja on tuonut ääninäytteitä. Kun taas Mikko on valmis katalogisoimaan koirarodut uudestaan luonnontieteilijähengessä.

Kasperin kirjanurkka tekee myös vahvan paluun Viljo K. Kaatrialan ja Suomen punaisen ristin vuonna 1981 julkaisemalla kirjalla Onko kotisi turvallinen? Kirja ei varsinaisesti lietso paniikkmielialaa… mutta pistää kyllä katsomaan olkapäänsä yli. 5/5 pistettä.

Sen lisäksi juodaan tietenkin myös viikon juoma, joka teepaviljongissa on luonnollisestikin tee. Englantilainen ChariTea maistui molemmille poddaajille, ja sai kun saikin 5/5 pistettä. Kerrankin juoma sopi täydellisesti ympäristöönsä.

Kaiken kaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,