Kasperin ja Mikon podcast avoautossa: ”Saari ilman aikavyöhykettä”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Kesän kunniaksi poddaus tapahtuu tällä viikolla ”Suomen halvimmasta avoautosta”, vuoden 1995 Fiat Punto Cabrioletista. Onko jakso paras tähän asti? Päätä itse:

Mistä jaksossa sitten puhuttiin? Ainakin omien sääntöjen luomisesta, josta Kasper antaa esimerkkejä ympäri maailman. Ja siitä miten elämäntyö voi näyttäytyä jälkipolville erilaisena kun mitä itse on ajatellut.

Viikon juoma taas on tällä viikolla varsin eeppinen – onhan se Otso Huhtalan Japanista lähettämä Calpis-juoma. Tässä vaiheessa on sanottava että vähemmästäkin on saanut kuukauden coolijan arvonimen. Joten onneksi olkoon Otso, arvonimi on ansaittu!

Miltä juoma maistui? Sitruksiselle, mutta myöskin taivaalliselle. 5/5. Olemmeko kertoneet ennen että meillä on Suomen parhaat ”coolijat”?

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei todellakin paras tähän asti. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , ,