Kasperin ja Mikon podcast lippuhallissa: ”Pro-kuuntelija eli proontelija”

Hyviä uutisia – uusin jakso Kasperin ja Mikon podcastia, eli Suomen suosituinta podcastia on nimittäin ilmestynyt. Millainen jakso, kysyt? Ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Ainutlaatuinen, musiikkipainotteinen jakso onkin varsinainen matka. Alun Mallwave-analyysin jälkeen Mikko paljastaa nimittäin olleensa tuomarina Euroviisuissa muutama vuosi sitten, ja Kasper on tutkinut onko ”yhtenä bulgarian suosituimmista bändeistä” markkinoitu ruotsinlaivaorkesteri todellakin niin suosittu kun varustamo on antanut ymmärtää. Jännittäviä hetkiä odotettavissa, siis.

Tämän jälkeen Kasper lanseeraa uuden jännittävän termin proontelija (”pro-kuuntelija”), jonka jälkeen juodaan viikon juoma. Se on tällä viikolla ”positiivisesti relaksoitunut” Tranquini, joka sai 5/5 pistettä.

Sinähän kuulet itse. Ehkä paras jakso tähän asti.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,