Kasperin ja Mikon podcast työhuoneella: ”Katsaus suomalaisen räpin nykytilaan”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast eli Suomen suosituin podcast on taas ilmestynyt. Tällä viikolla ollaan tiukasti työn äärellä, ja jakso on ehkä paras tähän asti. Kuuntele vaikka tästä:

Mistä tällä viikolla sitten puhuttiin? Kasper on ainakin koonnut suomalaisen yhdistysten ja yritysten kattavan räpkatsauksen, ja Mikkoa taas kiehtoo verhot. Sen lisäksi Kasper on selvittänyt kuluttajatutkimuskeskuksen määrittelemät kohtuullisen elämän rajat.

Sen lisäksi juodaan tuttuun tapaan juoma, joka on tällä kertaa tequilalla höystetty olut ”Desperados”. Kannattaako olutta höystää tequilalla? Ehkä, mutta ei tällä tavalla. Koska Desperados maistui lähinnä glukoosisiirapille. Arvosana 1/5.

Kaikesta huolimatta kuitenkin huippujakso, ellei top viidessä kaikista. Kiitos kun kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,