Kasperin ja Mikon podcast muotikeskus Gardenissa: ”Se kirjoitetaan influensseri”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ulkona. Tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituin podcast käy uudessa Garden-muotikeskuksessa ”haistelemassa tunnelmia”. Kuuntele tästä:

Mikä oikeastaan on Garden? Helsingin Kämp-gallerian toiseen kerrokseen vasta avattu muotiliikkeiden keskittymä. Muodin sateenvarjon alle mahtuu tässä tapauksessa myös kirjakauppa ja kahviloita.

Entäs mistä jaksossa sitten puhuttiin? Ainakin Mikon talonrakennushankkeen mahdollisuuksista päästä vuoden työmaaksi 2019. Sekä Helsingin sanomien epätoivoisesta kampanjasta keksiä ”influensseri”-sanalle uusi termi. Tai niinkuin Helsingin sanomat sen kirjoittaa, ”influenceri” (sic).

Avoimen yliopiston psykologian alumnina Mikko esittelee tämän jälkeen uuden neljän T:n psykologiantestinsä. Jonka jälkeen Kasper pitää pitkän ja polveilevan puheenvuoron joka alkaa roiskeläppäpitsoista, ja loppuu siihen miksei uusvanhoja rakennuksia kannata rakentaa.

Viikon juomana taas on tällä viikolla todellinen harvinaisuus – Kasperin ja Mikon podcastin lukijan Joni Herttuaisen Sveitsistä lähettämä maitoheravirvoitusjuoma. Jonka mukana tuli pitkä käsikirjoitettu kirje. Vähemmistäkin on ansainnut kuukauden kuuntelijan arvonimen – onneksi olkoon Joni!

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. On se ihme miten Kasperin ja Mikon podcast menee vain paremmaksi ja paremmaksi viikko viikolta?

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares