Kasperin ja Mikon podcast shamppanjalaivalla: ”Vuoden kokki ja vuoden tarjoilija 2018, tiesittekö että olin vuoden graafikko 2013?”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on taas ilmestynyt. ja tällä viikolla onkin luvassa oikea erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät ruotsinlaivalla maistelemassa uutuus-shamppanjaa. Kuuntele jakso tästä:

Suomen suosituin podcast osoittaakin toimivansa huomattavan laajalla skaajalla verrattuna mihin tanhansa muuhun podcastiin  – viime viikon laittomien tunnelibileiden jälkeen tämänviikkoinen ainutlaatuisen shamppanjan lanseeraustilaisuus kun tuntuu täysin yhtä luontevalta. Mutta sellaisia Suomen suosituimmat poddaajat nyt vain ovat – kuin ”kalat vedessä” paikassa kuin paikassa.

Mistä tämän viikon jaksossa sitten puhuttiin? Ainakin siitä miten S-ryhmä on kurssittanut henkilökuntaansa moikkaamaan asiakkaitaan Alepoissa. Sekä siitä että jos ilmastoaiheiset uudet postimerkit todellakin haluaisivat tehdä töitä ilmaston eteen, niitä ei pitäisi lähettää ollenkaan. Vaan valita sähköposti.

Mikko haluaa myös intohimoisesti osoittaa olevansa Suomen Banksy-vastaisin poddaaja, jonka jälkeen haastatteluun saadaan sekä vuoden tarjoilja 2018 Noora Sipilä että vuoden kokki 2018 Kalle Tanner. Tämä ilahduttaa tietenkin vuoden graafikkoa 2013 Kasper Strömmania erittäin paljon.

Ennen kun päästään viikon juomaan pariin, Kasper yrittää vielä selvittää missä mennään vuonna 2018 – haluammeko kasvattaa lapset sukupuolineutraaleiksi, vai ultra-sukupuolittuneiksi? Ainakin kirjakauppojen valikoima näyttäisi puhuvan myöhemmän vaihtoehdon puolesta.

Ja entäs se viikon juoma? Se on tietenkin Piper-Heidsieckin oma Viking Linelle pullottama shamppanja, jonka ansiosta laivassa ylipäätään oltiin. Ääneen pyrittiin saamaan tästä kertomaan shamppanja-asiantuntija Essi Avellan, mutta koska hän oli kiireinen juoman arvosteli sen sijaan viime jaksosta tuttu mystinen dj Kuukuppi, joka oli kummallista kyllä myös soluttautunut samaan tilaisuuteen. Arvosanaksi tuli joka tapauksessa 5/5.

Tosiaankin siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Suomen podcast-kenttä on kyllä onnekas kun Kasperin ja Mikon podcast on olemassa.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.

 


0 Shares
Tagged , ,