Kasperin ja Mikon podcast Mustassa aukossa: ”Jokainen voi tehdä käynnistään omanlaisensa seikkailun”

Hyviä uutisia – Kasperin ja Mikon podcast on jälleen ilmestynyt. Tällä kertaa onkin luvassa varsinainen erikoisjakso kun Suomen suosituimmat poddaajat käyvät syksyisen sateisessa yössä laittomissa maanalaisissa juhlissa. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta tai suoraan tästä: 

Vaaran tunne onkin vahvasti läsnä koko jakson ajan, mutta se ei tietenkään estä rupattelemasta viikon tärkeimmistä aiheista. Ykkösteemana tällä viikolla on luonnollisesti kauppakeskus ”elämis, olemis- ja viihtymiskeskus” Redi.

Tämän jälkeen Mikko esittelee uuden missionsa tehdä omistamisesta taas muodikasta. Jonka jälkeen Kasper puhuu hyvän tovin gluteenittomista venäläisistä partiolaisista.

Entäs juodaanko viikon jaksossa tuttuun tapaan juoma? Tottakai juodaan. Tällä viikolla sen tarjoilee mystinen ”DJ Kuukuppi”, ja se saapuu lähetykseen suoraan Krakovasta. Tai kenties Serbiasta. Tärkein tieto on kuitenkin että molemmilla poddaajilla on maistiaisten jälkeen vielä näköaisti tallessa.

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, eikä olekaan liioiteltu väittää että Kasper ja Mikko tekee Suomen jännittävintä ja vaarallisinta podcastia. Satayksivuotias maamme on onnekas että se on olemassa.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai.


0 Shares
Tagged ,