Kasper ja Mikko Kalasataman vapaakaupungissa

45vapaakaupunki_520

Hyviä uutisia! Kasperin ja Mikon podcast, eli Suomen suosituin podcast on jälleen ulkona. Tällä viikolla ollaan myyttisessä Kalasataman vapaakapungissa, jossa koetaan ”Hype Yard” -tapahtuma. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai vaikka tästä:

Mistä tämän viikon jaksossa puhuttiin? Kasper on ainakin inspiroitunut youtube-tutoriaaleista joissa puhutaan minuuttitolkulla sanomatta mitään hyödyllistä, ja niiden innoittaman päättänyt tehdä oman. Katso se tästä:

Mikko taas meinaa melkein taas kertoa tarinan diesel-autonsa valo-umpiosta, mutta kertookin onneksi sittenkin uudesta businesskirjastaan ”Kutsuvat sitä pöhinäksi” ja ideastaan omakotitaloasumis-simulaatio-apiksi. Molemmat ensiluokkaisia ideoita.

kontti1

Lisäksi kuullaan sekä Naantalin Saulin että Ritvan puhelinterveiset, sekä juodaan viikon juoma. Se on tällä viikolla italialaisesta supermarketista ostettu 0,55 euron Castellino-punaviini. Se maistui vapaa-kaupunkimiljöössä erionomaiselta jääkaappikylmänä.

Castellino

Kaikenkaikkiaan siis huippujakso, ellei paras tähän asti. Kiitos että kuuntelet.

Kasperin ja Mikon podcast on Suomen suosituin podcast, joka ilmestyy joka torstai. Tämän viikon jaksoa sponsoroi VR.


0 Shares
Tagged ,