Tänään televisiossa: Design 3000 -sarjan viides osa, ”Muoti”

Kasperfashion520

Pidätkö muodista? Silloin sinun kannattaa ehdottomasti olla television ääressä tänään kello 18.30, kun Design 3000 -sarjan viides osa tulee ”tuutista”. Se käsittelee nimittäin nimenomaan muotia.

Vibs

Jakso onkin taas kerran ensiluokkainen. Tavataanhan siinä esimerkiksi tanskalainen muotisuunnittelija Henrik Vibskov, joka on todennäköisesti miettinyt näitä asioita ”yötä päivää” jo parikymmentä vuotta.

LIisa

Lisäksi puhutaan Liisa Jokisen kanssa, jonka Hel Looks -katumuotiblogi lienee monille tuttu. Onhan se ollut olemassa jo toistakymmentä vuotta, ja oli pioneeri alallaan. Vielä tänäkin päivänä se kuuluu maailmaan arvostetuimpiin.

majagunn2

Ja kun vielä saadaa puhua ruotsalaisen Maja Gunnin kanssa, ohjelma hipoo jo täydellisyyttä. Maja on taiteilija ja desigtutkija, ja koska hän sen lisäksi on ollut töissä ruotsalaisten vaatejättien palveluksessa, hän tietää muodista luultavasti enemmän kuin kukaan muu skandinaviassa.

majagunnkamera

Kaikenkaikkiaan siis mieleenpainuva jakso, joka pistää ajattelemaan muotia uudelta kantilta. Kannattaa siis katsoa tänään – tai sitten Yle Areenasta vaikka saman tien.

Kauan eläköön muoti!


0 Shares