Kasperin ja Mikon podcast kirpputorilla + osallistu kyselyyn, voita illallinen kahdelle

KasperMikkoKirpputori520

On torstai, ja siis jälleen Kasperin ja Mikon podcastin aika. Tällä viikolla Suomen suosituimmat podcastaajat käyvät kirpputorilla, jossa analysoidaan taas viikon tärkeimmät tapahtumat. Kuuntele puhelimesi podcast-apin kautta, tai tästä:

Juodaanko jaksossa juoma? Tietenkin jaksossa juodaan juoma. Se on tällä viikolla ruotsalainen Folksoda eli ”kansansooda”, joka jostain syystä luottaa neuvostohenkiseen ulkoasuun.

Folksoda520

Update: Ahaa. Kun käy tuotteen nettisivulla selviää että juoma liittyy siihen satavuotias-joka-karkasi-elokuvan jatko-osaan, joka ei totta puhuen vaikuta kovin kummoiselta. Jatko-osassa tämä juoma ilmeisesti esiintyy, joka ei vielä ihan riitä siihen että sen haluaisi nähdä.

Joka tapauksessa kannattaa myös vastata tähän kyselyyn jos haluat voittaa lahjakortin Sushibar & Wine -ravintolaan kahdelle hengelle. Arvonnassa kaksi pakettia.

Kasperin ja Mikon podcast. Niin korkealuokkainen viikosta viikkoon.

Suomen suosituinta podcastia sponsoroi tällä viikolla Hamma Mehiläinen josta tällä hetkellä hampaidenvalkaisu hintaan 285 e koodilla ”Valk18” (normaalisti 349 e). Hyvä tarjous.


0 Shares
Tagged ,