Kasperin ja Mikon podcast Silakkamarkkinoilla: ”Helsingin Sanomat on müsliteollisuuden käsikassara”

Silakkamarkkinat

On jälleen torstai, joka tarkoittaa että uusi jakso odotettua Kasperin ja Mikon podcastia on taas ulkona. Ja herran tähden muuten että on hyvä jakso tänään. Jos joskus olet miettinyt että ”kuuntelisinko Kasper ja Mikon podcastia, onhan se Suomen suosituin podcast” mutta et ole saanut aikaiseksi, niin tänään voisi olla se päivä. Sen verran erinomainen jakso on nimittäin kyseessä. Kuuntele vaikka tästä:

Missä sitten käymmekään tällä viikolla? Helsingin silakkamarkkinoilla tietenkin, tai niinkuin se nykyään tunnetaan, ”Stadin” silakkamarkkinoilla. Tämähän on yksi ainoita paikkoja maailmassa jossa yleisöllä voi nähdä aistikkaat ”hänelle ja hänelle” -tyyppiset Marimekkosateenvarjot.

HanelleJaHanelle

Tapamme mukaan juomme myös nauhoitusten lomassa juoman. Tällä viikolla se on amerikkalainen Dad’s Root Beer. Se maistui lähinnä saippualta, mitä on kuitenkin pidettävä yllättävänä makuvalintana virvoitusjuomassa.

ADSROOTBEER

Tämä jakso on myös toisaalta uniikki siinä mielessä että Mikolle esitellään hänen uusi musikaalinen sivuprojektinsa, ”Loiripykäri”, joka on luotu ikonisen Loiriplukarin hengessä. On vaikea sanoa mitä Mikko on siitä mieltä.

Silakkamarkkinoilla on kuitenkin näinä päivinä huomattavasti enemmän kuin pelkkää kalaa, ja siksi juttelemme esimerkiksi myös ”planktonteltassa” Marjut Räsäsen kanssa Itämeren eliöistä. Tästähän on muovautumassa varsinainen toimitettu ohjelma.

MarjuRasanen

Opimmekin paljon mm. sinilevästä, ekosysteemeistä yleensä sekä kilkistä/kilkeestä. Viikon jakso on siis viihdyttävyyden lisäksi varsinainen faktapommi.

Merenoma

Tämän lisäksi puhumme tietenkin halki muutkin asiat niinkuin Suomi 100 -ravintolaannokset, rautakauppojen musiikkivalikoimat sekä miksi Helsingin Sanomat on müsliteollisuuden käsikassara. Kannattaa kuunnella.

Vau. Mikä kuuntelukokemus. Ja tiesithän että Kasper ja Mikko – Suomen suosituin podcast ilmestyy joka torstai? Kyllä, se on melkein liian hyvää ollakseen totta. Mutta näin se nyt on.


0 Shares
Tagged , , , , ,