Kasperin ja Mikon podcast: ”Miten pitkä matka vielä Jäämerelle?”

KasperjaMikkovattenfall520

Tänään on torstai, ja siis Suomen suosituimman podcastin aika. Tällä viikolla podissa tehdään historiallinen matka, kun Kasper ja Mikko istuvat autoon ja suuntaavat Jäämerelle. Kuuntele tästä:

Tämän viikon jakso on tietenkin muutenkin historiallinen, koska sillä on sponsori. Monet kuulijamme kun ovat kuulemma olleet huolissaan siitä että meillä ei tähän asti ole ollut sponsoreita. Mutta nyt asia on siis korjattu Jaffa Mustikan myötä. Podcast ilman sponsoreita kun nyt ei vaan tunnu yhtä hyvältä.

JaffaMustikka

Mitä muuta sitten teemme kun juomme hiilihapotettua mustikkaista virvoitusjuomaa? Puhumme mm. Jäämatka-teatterinäytöksestä,  George W. Bushista sekä siitä miksi Esko Valtaojan sanomisilla on niin paljon painoarvoa. Voisi melkein sanoa että matka Jäämerellä sujuu näin mielenkiintoisen keskustelun lomassa kuin siivillä.

MIkkoKasperAuto

Entäs kenen koiranpentu on? Satunnaisen ohikulkijan joka otti ylläolevan valokuvan, eikä liity millään tavalla podcastiin. Sitä sitä ei myöskään mainita siinä kertaakaan. Mutta kiitos kuvan ottamisesta.

Kasperin ja Mikon podcast ilmestyy jatkossa joka torstai.


0 Shares
Tagged , , , ,