Vuoden graafikko 2013: ”Olen aloittanut podcastin Mikko Pykärin kanssa”

MikkoKasperPodcastPROMO520

Vuoden graafikko 2013, kuulimme että olet aloittanut uuden podcastin.
Pitää paikkansa. Olemme Mikko Pykärin kanssa kesän aikana nauhoitelleet muutamia podcast-jaksoja, ja nyt alamme niiden tekemisen tosissaan. Mikko on muuten lehdistön mukaan Suomen 14. paras musiikillinen nero – mutta ennen kaikkea hyvä tekemään podcasteja.

Mikä on podcast?
Eräänlainen puhe-ohjelma jonka voi ladata esimerkiksi tietokoneelle tai puhelimeen.

Mistä teidän podcast kertoo?
Osittain tulemme käsittelemään ajankohtaisia aiheita… mutta myös ajattomia. Olemmehan molemmat ”ajattelijoita”. Sitten olemme tietenkin myös joka jaksossa eri lokaatiossa, joka tulee kuulumaan podcasteissa. Ensimmäisessä jaksossa olemme esimerkiksi Mikon autotallissa. Ai niin, ja juomme tietenkin joka jaksossa eri juoman.

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Miten löydän tämän podcastin?
Jos sinulla on Applen tietokone niin mene iTunes Storeen, ja kirjoita hakukenttään Suomen suosituin podcast. Klikkaa sen jälkeen meidän ikonia ja paina ”subscribe”, niin iTunes lataa jatkossa aina uusimman jakson koneellesi. PC-koneissa toimii vastaavalla tavalla.

Entäs jos haluan kuunnella puhelimella?
IPhonessa mennään Podcasts-appiin ja kirjoitetaan samalla tavalla hakukentään Suomen suosituin podcast, jonka jälkeen painetaan subscribe. Sen jälkeen podcastit päivittyvät automaattisesti puhelimeen. Android-puhelimissa on vastaava systeemi.

Maksavatko podcastit mitään?
Ei, podcastit ovat ilmaisia.

Miten monta podcastia aiotte tehdä?
Nyt jaksoja on ladattavissa kolme, ja tästä lähtien teemme uuden jakson viikon välein, ”hamaan tappiin saakka”. Eli niin kauan kun se tuntuu mielekkäältä. Näillä näkymin Suomen suosituin podcast ilmestyy joka torstai.

Ookoo. Mutta onko teidän podcastinne oikeasti Suomen suosituin?
No vielä ei voi tietää kun vasta aloitimme. Mutta eiköhän se ole lähinnä ajan kysymys ennen kuin on.

Suomen suosituinta podcastia voi myös seurata Facebookissa, johon postaamme linkkejä käsitellyistä aiheista – sekä tietenkin tietoa siitä kun uusi jakso on ulkona.


0 Shares
Tagged , ,