Esittelyssä Tukholman parhaimmat Pokémon- spotit

Koska me täällä Kasper Diem -blogissa haluamme aina olla lukijan asialla olemme tällä viikolla matkustaneet Tukholmaan listataksemme suositun Pokémon Go -pelin parhaat ”mansikkapaikat”. Tässä kätevä top 8.

lucka

1. Emme ihan tarkkaan muista tämän paikan sijaintia, mutta jos jaksat kammeta pienillä käsillä tätä betonista laattaa vielä enemmän rullalle sen alta saattaa löytyä harvinainen Schmolem, tai jotain sinnepäin. Mutta vaikea siitä on mennä takuuseen. Eipä sitä Pokémon Go:ta nimittäin hirveästi ole tullut pelailtua.

paturne

2. Mutta hei, etsitkö ruohotyyppistä Pokémonia? Koputa silloin tämä keikkabussin ikkunaa ja kysy Tommya. Tommy näyttää sinulle ruohotyypin Pokémonin, he he.

bernats

3. Välillä onni voi Tukolmassa potkaista ja viereesi pysähtyy kokonainen kuorma-auto täynnä hyviä Pokémoneja. Mutta miksi se on niin matala? Tämä on matalin kuorma-auto mitä me täällä Kasper Diem -blogissa olemme ikinä nähneet.

dubbelslap

4. Kaikki voivat tosin varmastikin olla samaa mieltä siitä että Tukholma on tosi hyvä Pokémonien kannalla, ja kannattaakin pitää vara-akkua mukana että saa kaikki pyydystettyä. Tässä on kuva autosta joka kuljettaa peräkärryä peräkäryllä, jonka lisäksi siinä on vielä suksiboksi. Keep on truckin’, dude.

hoenoe

5. Full disclosure: kun aikaisemmin sanoimme että sitä Pokémonia ei ”ole tullut hirveästi pelailtua” tarkoitimme tietenkin ”yhtään pelailtua”. Tämän leivän nimi on Hönö.

konstverk

6. No mutta kuitenkin, ”gotta catch’em all”, niin kuin tapaamme sanoa. Stadgårdsledenilla oli erityisen hyvä Vulvasaur joka kuuluu tulityyppisiin Pokémoneihin ja on vielä nousevalta horoskooppimerkiltään oinas.

botox

7. Tämän näyteikkunan mainos kiinnostaa. Onko hammaslääkäri todellakin oikea henkilö injektoimaan ihmisiin botoxia? Tai ehkä tällä meinataan että väsyneistä hampaista saa pirteämmät pienellä hermomyrkkypistoksella.

vikinglax

8. Mutta hei, jos oikein siristää silmiään niin eikö tämä voisi olla jonkun reippaan viikingin tulkinta Pokémon-hahmosta? Voisi.

No niin, ja sitten vaan matkaa varaamaan jonka jälkeen voitkin kylpeä Pokémoneissa ja heitellä niitä pääsi päälle niinkuin joku Roope Ankka.

Hyvää metsästysonnea eikä kestä kiittää!


0 Shares
Tagged , , , ,