Kaspervisio 2020 -kirjanjulkistus kuvina

kasperdesignmuseum

Designmuseolla eilen pidetty Kaspervisio 2020 -kirjanjulkistamistilaisuus sujui yli odotusten. Paikka täyttyi siinä määrin että osalle ei riittänyt istumapaikkaa, mikä tuntui menestykseltä. Seisojilla oli tietenkin vähemmän menestyksekäs olo, mutta heidät palkittiin proteiinipatukoilla.

kasperwall

Mitä parasta,  me täällä Kasper Diem -blogissa saimme vihdoinkin oman avajais-seinän minkä edessä ottaa valokuvia. Unelmat voivat siis käydä toteen.

jukka

Seinän edessä nähtiinkin tärkeitä vieraita, niinkuin vuoden graafikon luottotoimittaja Jukka Vuorio (vuoden nuori journalisti 2009), joka selvästi nautti poretabletistaan kuin viimeistä päivää.

readingbook

Kirjakin näytti hyvältä ja ennenkaikkea hauskalta. Ympäri salia kantautuikin vähän väliä hallitsemattomia tyrskähtelyjä. Ne saattoi tosin tulla niiden suusta jotka uskaltautuivat maistaa tarjoilupuolta, eli futuristista suklaanmakuista ateriankorvausjuomaa. Mutta toivomme että kirjallekin hihiteltiin.

stella

Kirjailija itse taas tarjoili puolen tunnin maistiais-shown kirjastaan joka paikallaolijoiden mukaan kohautti kulmakarvoja. Tulevaisuus saatiin näyttämään lupaavalta.

maija

Paikalla oli myös lahjakas ja attraktiivinen tekstiilisuunnittelija Maija Louekari, vuoden vauva 2015 ja vuoden graafikon (2013) äiti.

kaspershow3

Kaiken kaikkiaan siis sangen onnistunut iltama. Ja mitä parasta, jos me täällä Kasper Diem -blogissa ikinä intoudumme kirjoittamaan toista tulevaisuusvisiota, niin on erinomaista että poretabletteja ja ateriankorvauspussukoita jäi runsaasti jäljelle.

Kiitos kaikille paikallaolijoille!

Kaspervisio 2020 saatavana nyt. Kuvat otti Tomas De Rita.


0 Shares
Tagged , , , , ,