Oletko vegaani? Kerro se ja voit voittaa purkillisen Niveaa*

*Oikeasti ei voi voittaa Niveaa. Voi voittaa sadan euron Iittala-lahjakortin.

Oletko aina halunnut kertoa että olet vegaani, mutta kukaan ei suostu kuuntelemaan? No nyt on ainakin yksi paikka jolle voit avata sydämesi: tämä Kasper Diem -blogin lukijatutkimus.

valitse

Ymmärrämme tietenkin enemmän kuin hyvin että tämä ei ensisilmäykseltä tunnu niin houkuttelevalta. Mutta ajattele sitä lahjana Kasper Diem -blogille: jos annat tähän viisi minuuttia, niin ensi viikolla me voimme ”pollena” selittää kaikille miten meidänpä blogiamme lukee ”empaattiset riskinottajat” tai ehkä pikemminkin ”aistikkaat intohimoihmiset”.

Entäs mitä sinä siitä hyödyt, kysyt? No ”antamisesta” tulee tunnetusti hyvä mieli. Mutta voihan siinä todellakin myös voittaa sen Iittalan sadan euron lahjakortin (ei siis Niveaa).

Kyselyyn pääse tästä ja se todellakin kestää vain viisi minuuttia. Me tiedämme tämän koska teimme sen kerran kokeeksi. Sen perusteella voimme muuten kertoa että oli yksi parhaimpia lukijatutkimuksia mihin olemme ikinä osallistuneet. Kannattaa siis osallistua!


0 Shares
Tagged , ,