Onnea voittajalle

TallipiallRonn

Vähän aikaa sitten me täällä Kasper Diem -blogissa julistimme kuvakilpailun jossa voittona oli mainio Tallipiällikkö-sarjakuva. Saimmekin todella hyviä kilpailuvastauksia, ja vaikka valinta olikin vaikea voittaja on nyt löytynyt. Teoskin on jo postissa matkalla voittajalle.

Voittokirja1

Mutta koska me täällä Kasper Diem -blogissa asetamme tähtäimen aina vähän korkeammalle, liitimme myös voittokirjan mukaan Café Metkan kanta-asiakaskortin jonka ystävällinen anonyymi lukija lähetti meille ehkä puoli vuotta sitten. Siitä ei puutu kun kaksi leimaa ja ilmainen kahvi on tosiseikka. Aijaij. Kannatti osallistua.

Kasper Diem -blogi. Aina pikkaisen enemmän kun odotit.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. Ja jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle Tallipiällikkön voi myös tilata tästä.


0 Shares
Tagged , , ,