Kanat saatu elvytettyä

kanat

Kasper Diem / Siikainen

Siikaisilla on eilen puhuttanut tapaus jossa lukuisat kanat ovat äkillisesti kuolleet, ilmeisesti tuulivoiman johdosta. On epäselvää miten tuulivoima on täsmälleen tappanut eläimet, mutta sillä ei oikeastaan ole väliä koska jossittelu ei joka tapauksessa tuo näitä majesteettisia lintuja takaisin elävien kirjoihin.

Tänään suurin osa kanoista on kuitenkin onnistuneesti taas herätetty henkiin. Osalle siipikarjasta annettiin elvytystä antamalla niiden hengittää dieselgeneraattorin pakokaasuja, kun taas osa on viety ydinvoimalan läheisyyteen jolloin ne virkosivat kuin ihmeen kaupalla. Ja vieläpä paljon energisempinä kuin aiemmin.

Paikallinen tuulivoiman vastustaja Saaresmaan Jukka on iloinen uudesta käänteestä, muttei kuitenkaan löydä hyvää sanottavaa voimaloista.

”Näetkö nämä punottavat silmäni? Tuulivoiman syytä! Minulla katkeaa silmistä verisuonet kun vain ajattelenkin sitä paholaisen keksintöä.”

Etteikö punoituksen syynä olisi vain pitkälle venähtänyt ilta?

”Ha ha, hyvin hauskaa. Tai no, ehkä osittain.”

Poliisi on lähettänyt partion kuulustelemaan tuulivoimaloita, mutta tähän asti ne eivät ole suostuneet kuin humisemaan hiljaa.


0 Shares
Tagged , ,