Kuukauden kirje

Kirje

Me täällä Kasper Diem -blogissa rakastamme oikeita kirjeitä. Siksi meitä ilahdutti myös tämänpäiväinen lähetys, vaikka sen kirjoittaminen on selvästi tuottanut tuskaa. Miten voimme tietää että se on tuottanut tuskaa? Sen voi päätellä kyynelestä/tuskan hikikarpalosta joka on sutannut R-kirjaimen.

Pumpelo

Tämän kuukauden kirje sisälsi joka tapauksessa valtavasti flaijereita/käyntikortteja joiden yhteinen nimittäjä näyttäisi olevan jonkinnäköinen käsityöläisyys. Tämä on ookoo. Tai onhan siis tavallaan yllättävää että vielä on flaijereita? Saatesanoina tässä kirjeessä oli ”Tässä sulle vinkkejä muista firmoista, joiden tuotteita voisit blogissasi hipelöidä. Tai jotai.

MetkaCafe

Mainossatsi ei ehkä yksinään olisi ollut niin houkutteleva, mutta mukaan liitetty Metka cafén kanta-asiakaskortti nosti kuitenkin lähetyksen ihan uudelle tasolle. Tämä kahvikortti on nimittäin selvästi nähnyt aikaa. Voimme kuvitella että lähettäjä Maiju S. on pitänyt sitä kädessään katsoessaan aikoinaan Frendien ekan jakson ja nauranut makeasti, niin makeasti. Mutta miksi reuna on märkä, kysyt? Koska jakso oli myös jännittävä ja siksi korttia oli välillä puristettava.

Kahvikortti

Täytyy kuitenkin todeta ettei Maiju S. ole kovin aktiivinen kahvinjuoja, koska kortista puuttuu vielä pari leimaa. Huolimatta siitä että kahvikortti muistaa markka-ajan ja oli paikalla kun Berliininmuuri kaatui.

Autopesuseteli

Mutta niinkuin tässä ei vielä olisi tarpeeksi flaijereiden joukosa löytyi vielä tämä autopesuseteli, joka tuo kivasti kontrastia muun materiaalin artesaanihenkisyyteen. Isoisän puulelut,  Käsityöpuoti Pikkeliina ja Shell. Tehän kuulette itse. Nyt puuttuu enää auto, mutta ehkä se lähetetään myöhemmin.

Lohikaarme

Kirjelähetys saa joka tapauksessa vielä lisäsyvyyttä taustapuolelle piirretystä lohikäärmeestä joka tavoittelee pieniä saksia. Hyvä. Juuri oikein lähetetty. Tämä kirje täyttää  Kasper Diem -blogin laatukriteerit kirkkaasti.

Joten onneksi olkoon Maiju S, kuukauden kirjeen titteli on ansaittu. Eikä ne pienyrityksetkään varmaankaan varsinaisesti huonoja ole.

Haluatko sinä lähettää postia Kasper Diem -blogiin? Tee se silloin osoitteeseen Castreninkatu 8, 00530 Helsinki.


0 Shares
Tagged