Kysy MV-lehden lukijalta

Kysy

Tänään Kasper Diem -blogissa kysymyksiin vastaa MV-lehden lukija. Eipä siis muuta kun kysymysten pariin.

Hei MV-lehden lukija,
Kolmevuotias lapseni koettelee rajojaan tuon tuosta, enkä tiedä osaanko olla tarpeeksi tiukka mitä tulee kasvatukseen. Osaisitko sinä MV-lehden lukijana auttaa minua?
Terveisin nim. ”Kasvattaja”

Parahin Kasvattaja,
Rajat? Sanoitko sinä rajat? RAJAT KIINNI sanon minä!!! Saatana.

Terve MV-lehden lukija,
Harkitsen seuraavaksi autokseni käytetyn SUV:n ostoa, mutta en tiedä mikä merkkisen valitsisin. Onko sinulla kokemusta tämän segmentin käytetyistä autoista?
Terveisin nim. ”Teiden ritari”

Parahin Ritari,
Ai SUV niin kuin SUVAKKI? Saatana! Sellaista et varmaan mene ostamaan! Mutta jos ostat niin osta sitten Nissan Quashqai 2.0 bensakoneella. Saatana!

Arvoisa MV-lehden lukija,
Olen perimässä kesämökin veljeni kanssa, mutta perintövero mietityttää. Perukirjaan merkitty arvo kun on minun mielestäni ehkä vähän yläkantissa. Olisiko sinulla vinkkejä miten toimia tässä tilanteessa?
Terveisin nim. ”Mökkeilijä”

Moro Mökkeilijä,
Ei kai veljesi vaan ole muuttamassa mökkiänne MOSKEIJAKSI??? Siinä tapauksessa sille hyysärille ei kuulu mitään mökkiä!!! Saatana.

Hei MV-lehden lukija,
Voiko vihreää teetä kääriä sätkäksi ja polttaa? Olen kuuluut huhun että se voi aiheuttaa sokeutta ja minua huolestuttaa.
Terv. nim. ”Pössyttelijä”

Saatana!!!
Toivottavasti joudut vihreän teen raiskaamaksi!!! Saatanan saatana saatana.

Siinäpä ne tärkeimmät, aina mielenkiintoista saada erilainen näkökulma asioihin. Ja ensi viikolla tällä palstalla kertoo sitten pienen koiran omistaja miksi koirien pitäisi saada lapsilisää.


0 Shares
Tagged ,