Vaasan kirpputorit top 3

FunInWasa

Viime kuussa me täällä Kasper Diem -blogilla kävimme Oulun kirpputoreilla. Voi pojat että se oli hauskaa. Nyt on vuorossa Vaasa. Miksi? Tietenkin koska ei ole mitään parempaa kun penkoa läpi tuntikaupalla sitä kamaa mistä ihmiset haluavat kaikkein mieluiten eroon. Ja sitä Vaasassa piisasi. Tässä sikäläisten kirpputorien top 3.

Jupiter kierrätysmyymälä
Meijerikatu 2–4

Jupiter3

Jupiterin lokaatio on lupaava. Onko se selvästi kaupungin ulkopuolella? Kyllä. Katsastusasemaa vastapäätä? Todellakin. Anonyymin näköisessä peltihallissa? Totta munassa.

Tervetuloa

Myös sisällä ensivaikutelma on stimuloiva. Varsinkin oviaukon yläpuolella oleva reteä graffiti saa vuoden graafikon (2013) sydämen pampattamaan ekstra-voimakkaasti.

Jupiter5

Jupiter kierrätysmyymälässä onkin selvästi panostettu sisustukseen. Tämä nurkkaan rakennettu simulaatio seniorikansalaisen kodista saa arvosanan 5/5.

Klamydia

No, mutta entäs paikallisväri? Onneksi vaatevalikoima kertoo selvää kieltään siitä että nyt ollaan Pohjanmaalla.

Fyr

Lisäväriä paikka saa myös siitä että yksi nurkka on varattu vankien valmistamille esineille. Muuten hyvä, mutta mikä tämä majakka on olevinaan? Majakka muurahaisille? Sanoisimme että tästä majakasta ei olisi kyllä mitään hyötyä luvoiessa Merenkurkun läpi.

Mimmo04

Mutta jos pitää valita yksi mieleenpainuva asia Jupiter kierrätysmyymälästä sen on oltava astiavalikoima. Se kun lienee Länsi-Suomen parhaimmistoa. Designlaseilla oli vahva edustus.

PärnuSuvi

Myös virolaisten vintage-lasien valikoima oli erinomainen. Olisimme muuten saattaneet ostaa tämän Pärnu-lasin mutta keltainen sävy mietitytti. Voi nimittäin hyvinkin olla että raskasmetallien käyttöä lasiteollisuudessa ei valvottu Virossa niin tarkasti 1980-luvun alussa.

Kuppi

Mutta jos puhutaan todellisista muki-innovaatioista Jupiter kierrätysmyymälässä löytyy tämä helmi. Kaksi kahvaa? Hänelle ja hänelle? Nyt hiljaa Jupitermyymälä, ja ota rahamme.

SPR kirppis
Meijerinkatu 7

Seuraavalle kirpputorille ei sitten ollutkaan pitkä matka koska SPR kirppis sijaitsee pikaisen Google-haun mukaan toisella puolella katua ja mitä hittoa – ne paskiaiset ovat muuttaneet. Ei ole enää kuin märkä kyltti maassa.

No, ei auta kun jatkaa matkaa.

SPRkirppis4

Kirppis Adam & Ewa
Varastokatu 4

AdamOchEwa1

Adam & Ewan funkkisarkkitehtuuri puhuttelee. Tässähän olisi ovelan kiinteistökeinottelijan mahdollista rakentaa vaikka kuinka hienoja loft-asuntoja rautatieaseman välittömään läheisyyteen? No, mutta keskitytään nyt kirpputoriin.

Hund

Ihan ensimmäiseksi haluaisimme moittia tätä kylttiä. Kyllä se ihan koiralta meistä näyttää.

AdamochEwa

Sisällä ei tosin enää ole ihan niin loft-maista, mutta toisaalta olemme jonkinnäköisessä kellarissa. Kirpputorimaisuudesta paikka saa kuitenkin 6/6 pistettä.

FashionParis

Pidämme siitä että paikassa on näköjään koirateema. Onkohan koirien sadetakki todellakin Pariisista? Mon dieu.

Aqualan

Käytetyt ihorasvatuubit jaksavat tietenkin aina ilahduttaa. Joskus pitäisi itse tuoda viereen puoliksi syöty jogurtti ja katsoa meneekö se kaupaksi.

PS

”Perussuomalainen maustevalikoima.”

N

Ja ai kun kivat New Balancet perheen pienimmille. Seems legit. Vai pitäisikö oikeastaan sanoa ”weN ecnalaB”?

Donax

Palkinnon tällä kirpputorilla vei kuitenkin tämä toisen maailmansodan aikainen jarruneste jota myytiin yhdellä eurolla. Kiitos Ewa & Adam!

SPR kirppis
Klemetinkatu 17

SPR1

Yö ehti jo melkein laskettua, mutta löysimme kun löysimmekin SPR-kirppiksen uuden paikan. Myymälä on aistikkaasti K Supermarketin vieressä joka on kätevää jos haluaa ostaa vaikka pussin pähkinöitä kirpputorikäynnin jälkeen. Kiitos siitä.

SPR

Tämä on myös yksi siisteimmistä kirpputoreista mitä olemme eläessämme nähneet. Tuntui melkein väärältä penkoa kamoja täällä.

Mikä sitten on SPR-kirppiksen erikoisuus?

Aussie

Tietenkin australiaiset silkkibokserit. Kiiltävät, sensuellit ja satiinisen yltäkylläiset.

BiteMe

Ei ole liioiteltua sanoa että emme eläessämme ole nähneet näin paljon silkkiboksereita yhdessä paikassa. Yksikin kipinä, ja paikka olisi räjähtänyt ilmaan, niin ladattu seksikkyydellä oli tämä paikka.

Chilis

Hot hot hot! Näitä pahoja poikia käsitteli vaistomaisesti varoen.

IheartAustralia

Miten sitten australialaiset silkkibokserit ovat päätyneet tähän paikkaan? Meidän veikkauksemme on että Pohjanmaalta on aina lähdetty merten taakse paremman elämän toivossa. On pelkästään luonnollista että liikettä on myös toiseen suuntaan.

TrulyGifted

Yritimme myös katseellamme etsiä eteerisiä öljyjä, mutta niitä SPR-kirppiksellä ei sentään ollut. Se ei sentään ole mikään Adam&Ewa -kirppis.

XmasSpirits

Ho ho ho! Kyllä silkkibokserit voivat olla hauskojakin. Vaikkakin aina samalla tietenkin syntisen seksikkäitä.

BigDownUnder

SPR-kirppiksen löytäminen kesti tovin, mutta se oli todellakin kaiken vaivan väärtiä. Emmehän muuten olisi ikinä löytäneet Suomen johtavaa silkkibokserimyymälää.

Kiitos Vaasan kirpputorit!

 


0 Shares
Tagged , , , , ,