Yhdistyneet rasistit: Olemme päättäneet olla yhtäkkiä tosi huolestuneita vanhuksista

vanhus

Rasistien vuosikokous saatiin viime viikolla onnistuneesti päätökseen. Esityslistalla olleiden asioiden lisäksi pohdittiin pitkään miten suhtautua ajankohtaiseen pakolaisasiaan.

Kokouksessa päätettiin lopulta yksimielisesti että aina kun pakolaisasia tulee puheeksi rasistin tulee kääntää puhe vanhuksiin.

Saaresmaan Jukka on ratkaisuun tyytyväinen.

”Minusta tämä on hyvä linjaus. Ensin ajattelimme että vaihtaisimme puheenaiheen perustelematta sotaveteraaneihin niinkuin tähänkin asti, mutta nehän alkavat nyt jo käymään vähiin. Tällä uudella linjauksella saamme laajennettua horsisonttiamme. Vanhuksiahan tulee aina olemaan.”

Mutta miten vanhukset ja pakolaistilanne liittyvät toisiinsa?

”Elikkäs on yleistä tietoa että on vain kaksi kohdetta johon valtion rahat menevät: pakolaiskeskusten perustamiseen tai vanhustenhuoltoon. Se on nollapeliä, ja jos antaa yhdelle se on toiselta pois.”

Eihän ole.

”Vihaatko sinä vanhuksia? Ettäs kehtaat!”

Saaresmaa, joka ei ole nähnyt omaa isoäitiään kahteen vuoteen keksisi helposti parempia tapoja käyttää verorahat humanitäärisen avun sijaan.

”Mitä vanhukset nyt syövätkään? Kissanruokaa? Ilman näitä tuhatta turvapaikkaa jotka Suomi tänä vuonna myöntää voisimme ostaa rekkalasteittain Shebaa vanhuksille. Sen he ovat ansainneet olemalla vanhoja.”

Entäs jos kyseessä onkin suomalainen, mutta maahanmuuttajataustainen vanhus?

Saaresmaan Jukka tuijottaa pitkään tyhjästi eteensä ennenkuin vaihtaa puheenaihetta.

”On se nyt kumma kun ei järkiperustelut mene perille. Pakolaiset ulos Suomesta ja sillä siisti!”


0 Shares
Tagged ,